Arrenca la Festa Major

Com a aperitiu de deu intensos dies plens d'actes organitzats per la Comissió de Festes, diferents entitats del poble i el propi Ajuntament, el passat diumenge vàrem poder gaudir dels primers actes de la Festa Major del 2013: La Teialada i Miniteialada.

miniteialadateialada

Aquestes activitats, organitzades per la secció de BTT del Club Excursionista Teià, i que van comptar amb la participació de 328 bikers i 64 infants respectivament, s'haN convertit, un any més, en una de les clàssiques curses del Maresme amb més solera.

Tot i la complexitat de l'acte, ja que enguany el "km núm 15" del recorregut es trobava just a la Riera, l'esdeveniment no va presentar cap incidència gràcies a l'eficaç tasca de la Policia Municipal i dels voluntaris del Club que coordinats van controlar el pas altern de vehicles i ciclistes.

Durant el mateix matí, els teianencs varen poder fer-se la bandera de Teià, en el taller de banderes muntat al Parc de Can Godó. Engresquem a tots els vilatans a penjar la bandera de Teià al balcó, i a la vegada, des d'aquestes línies us convidem a seguir participant de la Festa plena d'actes que de ben segur satisfaran a menuts i grans: el ball de Festa Major a l'envelat, el Correfoc, el Tei de Plata, el concert de Cambra a l'església, el sopar popular,...

Siguem un poble unit, que gaudeixi de la Festa Major, i que la senti com a pròpia. Sortim al carrer, saltem, cridem i visquem-la com mai. Celebrem-ho teianenques i teianencs!!

Bona Festa Major de Sant Martí.

Propers actes:

07/11/2013
18.00 h
Taller de Relleno Casa Municipal de Cultura La Unió
08/11/2013
19.00 h
Pregó de Festa Major Ajuntament de Teià
08/11/2013 - 24/11/2013
20.00 h
Exposició Església i vila Casa Municipal de Cultura La Unió
08/11/2013
22.00 h
Teatre: Primer amor, de Samuel Beckett La Flor de la Palma

Ajuntamentdeteia