Visita d'obres al futur Centre d'Empreses de la Casa del Marquès

marques1Aquest dijous 7 de novembre, diversos regidors i regidores del Masnou, Alella i Teià han fet una visita a les obres d'adequació de la Casa del Marquès perquè pugui acollir el futur Centre d'Empreses. A la visita, guiada pel regidor de Promoció Econòmica del Masnou, Quim Fàbregas, també hi han assistit els alcaldes d'Alella, Andreu Francisco, i Teià, Joan Castan, i el coordinador de l'Àrea de Foment de l'Ajuntament del Masnou, Eduard Garcia, que ha excusat l'alcalde del Masnou, Pere Parés. Els edils i tècnics assistents han pogut veure el desenvolupament de les obres, que podrien estar enllestides abans de finalitzar l'any 2013.

marques2El regidor també ha remarcat que el futur Centre d’Empreses de la Casa del Marquès neix amb la clara vocació de donar servei als emprenedors i empreses dels municipis del Baix Maresme (Alella, El Masnou i Teià, a més de Montgat i Tiana), per tant serà un servei supramunicipal.
La inversió necessària per adequar la Casa del Marqués ha rebut una subvenció del 75% provinents de Fons Socials Europeus (Projecte FEDER) i de la Diputació de Barcelona.


http://www.elmasnou.cat/document.php?id=11562


Ajuntamentdeteia