La Selecció Catalana guanya Itàlia 4-0 en el debut al Mundial de Colòmbia, amb tres gols de jugadores del Teià Futbol 5

selecciocatalanafemeniLa selecció catalana ha debutat amb victòria al Mundial Femení de Futbol Sala que es disputa aquest dies a la ciutat de Barrancabermeja (Colòmbia).

L'equip català ha guanyat a Itàlia per 4-0, amb 3 dels 4 gols marcats per jugadores del Teià Futbol 5. Les golejadores han estat Anna Munné, Tatu i Laia Rodríguez, i Sheila Barrull.

L'expedició va arribar dilluns a la tarda a Colòmbia, on passarà 15 dies de viatges i competició que omplen d'emoció un grup de noies que desitgen revalidar el títol mundial que van guanyar fa 5 anys a Reus, on van superar Galícia a la final per 4-0.

El proper partit serà dissabte, dia 9, on Catalunya s'enfrontarà a Veneçuela i, dilluns, dia 11 a Uruguai, en els 3 partits de la primera fase de grups. Lluitar per la primera posició del grup B és vital per poder evitar a la següent fase seleccions més potents com l'amfitriona Colòmbia. Els tres partits de la primera fase es disputaran a les 18.30h local (00.30h a Catalunya).
Aquesta és la llista de jugadores que el seleccionador Christian Roldan s´ha emportat al Mundial i que representaran a Catalunya: Letícia Illa, Mónica Bernabé, Beatriz Lerena, Laia Rodríguez, Sheila Barrull, Judit Peran, Anna Munné, Anna Giralt, Cristina Moreno, Carol Juliench, Gisela Andrés i Jessica Todó. Sis d'aquestes jugadores són del Teià Futbol 5.

D'altra banda, aquests dies juguen al Pavelló El Cim les seleccions catalanes i australiana, en categories infantil i aleví, juntament amb el Teià Futbol 5. Un bon moment per a veure futures figures del futbol.

Els propers partits seran:

selecciocatalanafemeni2

Dimarts 12 de novembre:

8:00h Selecció Australiana Vs Selecció Catalana Infantil Masculí
19:00h Selecció Australiana Infantil Vs Infantil B Masculí TF5
20:00h Selecció Australiana Infantil vs Selecció Catalana Infantil Femení (anada)

Dijous 14 de novembre:
18:30h Selecció Australiana Infantil Vs Selecció Catalana Infantil Masculí
19:30h Selecció Autraliana Infantil Vs Selecció Catalana Infantil Femení

Engresquem tots els teianencs a gaudir de l'espectacle que hi haurà aquests dies al Pavelló del Cim


Ajuntamentdeteia