El Casal de Joves reobrirà les portes en les properes setmanes

casaldeJovesUn cop finalitzada la Festa Major, on el Casal de Joves ha estat necessari per diversos actes, començaran les obres de millora necessàries del local, per a poder tornar a obrir de forma continuada.
El Casal de Joves va tancar les portes a les activitats diàries de dinamització durant el passat mes d´octubre, ja que les humitats van començar a fer-se més que notables. Des d´aleshores només ha obert en moments puntuals, com per la Festa de la Castanyada, on el local es va disfressar de Halloween. Una gran i participativa nit dels joves de Teià.

En els propers dies començaran a treballar-hi les empreses que portaran a terme les millores, amb un nou sistema de ventilació i airejat, i una paret anti-humitat, a banda de l´obertura d´una finestra per a facilitar la transpiració.

halloweenD´altra banda, el Regidor de Joventut, Oriol Ribera, es va reunir el passat 6 de novembre amb joves de l´Institut, a petició d´aquests darrers. Els joves van expressar al Regidor el seu malestar pel tancament del casal, així com les seves mancances. Van aportar una recollida de signatures, al voltant de 200. El regidor de Joventut va felicitat als nois per la iniciativa de recollida de signatures, i els va engrescar a seguir lluitant sempre en la defensa dels seus ideals, i a no defallir mai en els seus objectius. Tanmateix va tranquil·litzar-los informant que el Casal s´havia tancat provisionalment, i que la seva reobertura era imminent, fet que va alegrar moltíssim al jovent de Teià.

Igualment, es va acordar que periòdicament el Regidor es reunirà amb els joves de Teià, per anar veient quines són les seves necessitats, i si aquestes es poden anar portant a terme, en la mesura del possible. Una reunió que va resultar molt positiva.


Ajuntamentdeteia