Obertura de pliques del servei d'escombraries

pliquesAvui, dia 12 de novembre, s'ha reunit a la sala de Plens de l'Ajuntament, la Mesa per a la contractació del Servei públic de Recollida i transport de residus sòlids urbans per tal de procedir a l'obertura dels sobres 2 - Proposició econòmica i documentació quantificable-, havent-se presentat un total de set ofertes.

De les propostes presentades, se'n donarà trasllat als tècnics municipals per al seu estudi i valoració, per tal de que la Mesa en una propera reunió, pugui formular la proposta d'adjudicació.

Havent estat convidats a formar part de la Mesa encarregada de l'obertura de pliques representants dels diversos grups municipals, cap d'ells s'ha presentat. Els grups d'ERC i CIU no han ni justificat la seva absència, com tampoc ho varen fer en la primera obertura de sobres que va tenir lloc el passat dia 5 de novembre.

Un cop finalitzat el procediment de contractació, podrem disposar de nous contenidors per a tot el poble i d'una neteja més acurada per part de l'empresa adjudicatària


Ajuntamentdeteia