Aquesta matinada Catalunya es juga el passe a les semifinals del Mundial de Futbol Sala

futbol5femeniLa selecció catalana es va classificar el passat dimarts pels quarts de final del Mundial femení de futbol sala després de superar l'Uruguai a l'últim partit de la fase de grups per 4-0. Les catalanes, que han acabat segones del grup B per darrere de Veneçuela, s'enfrontaran a l'amfitriona Colòmbia als quarts de final a les 2 de la matinada de dimecres a dijous, hora catalana.
Les jugadores catalanes han hagut de madurar lentament la victòria contra el conjunt 'xarrua', la ventafocs del grup. Des dels primers minuts ha estat Catalunya qui ha buscat amb intenció la porteria rival, mentre el conjunt uruguaià ha optat per un plantejament molt més conservador, tot i que necessitaven la victòria per no quedar eliminades.

Amb aquesta victòria Catalunya ha acabat en segona posició del grup B per darrere de Veneçuela, que ha guanyat els tres partits que ha disputat. La matinada de dimecres a dijous es viurà un partit molt atractiu al Coliseo Luis F. Castellanos de Barrancabermeja entre l'actual campiona del món, Catalunya, i l'amfitriona i principal favorita per aconseguir el títol, Colòmbia.
Novament dues jugadores del teià Futbol 5 han donat la victòria a la selecció.


Ajuntamentdeteia