S’aprova el nou Reglament municipal de prestacions econòmiques de caràcter social

En el darrer ple de l'Ajuntament i per unanimitat de tots els grups municipals es va aprovar el nou reglament de prestacions econòmiques de caràcter social que entrarà en vigor una vegada superi el tràmit d'informació pública.

El reglament neix amb la voluntat d'adequar les prestacions econòmiques de caràcter social que atorga l'Ajuntament de Teià a la realitat social del nostre municipi i la situació econòmica de les arques municipals, augmentant la quota d'ingressos per tal que s'hi puguin acollir més persones.

El reglament té el compromís de modificar-se tantes vegades com sigui necessari per d'adequar-se a la realitat de necessitats socials dels vilatans de Teià.

Malauradament, sense la col·laboració d'altres administracions la capacitat municipal per donar resposta a l'actual situació de crisi social és molt limitada i possiblement ho serà més d'aprovar-se definitivament la llei de racionalización y sostenibilidad de la administrción local ja que pot suposar la desaparició dels serveis socials de caràcter municipal. 


Ajuntamentdeteia