L’Ajuntament més a prop: Trobades amb el govern municipal

Imatge

A partir d’aquest dimecres, el govern municipal inicia un cicle de trobades amb la voluntat d’informar els veïns i veïnes de l’actualitat municipal i rebre, alhora, les propostes i suggeriments d’un ampli ventall de persones que permetin millorar la gestió de l’Ajuntament.

Les reunions tindran lloc tots els dimecres al vespre a la sala de plens de l’Ajuntament, convocant una mitjana de 35 habitatges del municipi per sessió. D’aquesta manera, en poc més d’un any, s’hauran pogut atendre tots els habitatges del municipi.

En aquestes trobades, tant alcalde com regidors, explicaran la situació actual de l’Ajuntament: nou govern, situació econòmica, endeutament... I també els projectes de futur que s’engegaran en el temps que queda de legislatura. Finalment, s’obrirà un torn de paraules per tal que els assistents puguin aclarir els seus dubtes, aportar suggeriments, o bé intercanviar opinions i propostes.

Si algun dels habitatges convocats no pot assistir a la reunió, però està interessat en assistir-hi un altre dia, pot enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant-ho i se li assignarà un dia diferent per a la trobada.


Ajuntamentdeteia