El Centre de Normalització Lingüística del Maresme participa a la Setmana del Llibre en català

 

setmanallibre 1El Centre de Normalització Lingüística del Maresme participa a la Setmana del Llibre en Català que va començar divendres a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona.


A l'espai que hi tindrà el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), prop de la Plaça de la Paraula, el dimecres 10 de setembre, de les 17 a les 20 h, s'hi faran diferents activitats.


De 17 a 18 h, voluntaris i aprenents del programa Voluntariat per la llengua d'arreu de Catalunya, cinc d'aquests del Maresme, convidaran els visitants a fer un Tast de parelles lingüístiques.


De 17 a 18 h, el Centre de Normalització Lingüística del Maresme també hi participarà amb una activitat que l'Oficina de Català de Teià, per mitjà del Voluntariat per la llengua, i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Teià organitzen des del mes d'abril passat. Es tracta d'un taller de cuina i llengua en què parelles lingüístiques de la població elaboren una recepta d'un plat típic del lloc d'origen de l'aprenent. A la Setmana del Llibre en Català, l'aprenenta Wudday Camera i la voluntària Montse Riera explicaran com es fa un arròs africà, una recepta que van fer en directe el mes de maig passat a La Unió.

 


Ajuntamentdeteia