Sorteig dels pisos per a gent gran de la plaça de la Cooperativa

pisosPLCatalunyaEl proper dimecres 19 de febrer es celebrarà el sorteig dels dos pisos per a gent gran de la Plaça de la Cooperativa que actualment han quedat lliures. El sorteig tindrà lloc a les 12h del migdia, a la sala de plens de l'Ajuntament. Es tracta de dos pisos amb protecció oficial destinats i adaptats per a la gent gran, un de 45 m2 i l'altre de 49 m2, amb un lloguer de 180 € i 195 € al mes, respectivament.

El llistat definitiu d'admesos s'ha publicat al web de l'Agència d'Habitatge i notificat a totes les persones interessades, informant també de la data i lloc del sorteig. Podeu consultar tota la informació al següent enllaç.

Cal recordar que aquesta promoció d'habitatges prové d'un conveni a quatre bandes entre l'Ajuntament de Teià, l'Institut Català del Sòl, l'Agència d'Habitatge i el Departament de Sanitat, a través del qual es va aconseguir la construcció del nou CAP, l'urbanització de la plaça Catalunya, la construcció de 16 habitatges per a gent gran i l'aparcament soterrat de la plaça de la Cooperativa, tot plegat, sense cap cost per a l'Ajuntament i sobretot, gràcies a la cessió del terreny per part de l'Agrícola de Teià.


Ajuntamentdeteia