El Departament d'Ensenyament modifica l'adscripció de l'institut Turó d'en Baldiri

SESTEIAEl passat 16 de gener de 2014 el DOGC publicava la modificació d'adscripció de la Secció d'Institut Turó d'en Baldiri passant de l'Institut d'Alella als instituts del Manou (IES Maremar i IES Mediterrània). Si bé els alumnes de l'institut de Teià, un cop acabats els estudis de l'ESO, tenien prioritat a l'hora de matricular-se a l'institut d'Alella per continuar els seus estudis, a partir d'ara tindran prioritat als instituts del Masnou.

La sol·licitud d'aquest canvi està fonamentada per la millor comunicació de Teià amb els centres de secundària del Masnou; per l'ampliació de les ofertes educatives (a l'Institut Mediterrània s'imparteix també el Batxillerat artístic), i per donar cobertura legal a l'opció que escollien la majoria dels alumnes de Teià.

L'adscripció dels alumnes de la Secció d'Institut Turó d'en Baldiri al Masnou implica que són alumnes preferents alhora de formalitzar la preinscripció de Batxillerat als instituts del Masnou i tenen els mateixos drets que els alumnes propis d'aquests instituts.

D'aquesta manera, una família podrà escollir que el seu fill estudïi el Batxillerat a l'Institut d'Alella, però només hi tindrà accés si el centre té places lliures, el mateix que passava fins ara amb els instituts del Masnou.


Ajuntamentdeteia