El CAT Teià acull la presentació de les Jornades Gastronòmiques del Vi DO Alella

jornadesAhir dijous 27 de febrer va tenir lloc la presentació de la novena edició de les Jornades Gastronòmiques del VI DO Alella, en un entorn propi per la temàtica: el CAT Teià i la Cella Vinaria. Enguany, una cinquantena de restaurants de vint-i-set municipis del Maresme, el Vallès Oriental i el Barcelonès ofereixen durant tot el mes de març les seves propostes culinàries harmonitzades amb vins de la DO Alella. Tot i la dura situació del panorama econòmic actual, aquestes Jornades organitzades pel Consorci DO Alella es consoliden amb la participació de 54 restaurants i, una vegada més, aconsegueixen expandir-se més enllà del territori de la Denominació d'Origen.

L'objectiu de les Jornades és múltiple. Per una banda, es treballa per generar sentiment de pertinença del ciutadà dels municipis que integren la DO Alella envers la seva denominació d'origen i, per l'altre, l'esdeveniment contribueix a què els restaurants de la zona nodreixin les seves cartes de vins del territori. A més, tot plegat dinamitza l'economia local, una qüestió vital, especialment en temps de crisi. En un moment que la tendència en la restauració, a nivell mundial, consisteix en apostar per aquells productes que s'han produït a poca distància, els vins DO Alella tenen cada vegada una presència més important a l'oferta gastronòmica del territori.

A Teià, hi participa el restaurant El nou Antigó, que ofereix un menú especial per aquestes Jornades, acompanyat per diferents vins de la DO Alella. Podeu consultar el menú que ofereix El nou Antigó i la resta de restaurants en l'arxiu adjunt. Bon profit!


Ajuntamentdeteia