Dissabte 8 de març, Dia Internacional de les Dones

diadonaUn any més, commemorem un dia que simbolitza la lluita històrica per la igualtat de gènere. La diada és una plataforma per reclamar la justícia i la igualtat d'oportunitats, per fer ben visibles les desigualtats encara vigents a molts àmbits de la societat i de la vida quotidiana. A Teià, aportem també el nostre gra de sorra en aquesta lluita. Aquesta és l'agenda d'activitats:

Divendres 7 de març a partir de les 13h a la Piscina municipal
CALÇOTADA DE DONES
Celebrem el dia de la dona al voltant de la taula. Nosaltres hi posem la beguda i els calçots; només cal que us porteu la carn i la farem a la brasa. I si vols portar salsa o postres, ja ho saps!
Cal inscriure's a la CMC La Unió abans del dia 4 de març o bé trucant per telèfon al 93 540 12 63.

Divendres 7 de març a les 20h a la CMC La Unió
LA LLUITA PER L ́OPORTUNITAT DE VIURE
Inauguració de l'exposició cedida pel Memorial Democràtic, el paper de les dones durant la Segona República, la Guerra, el Franquisme i la construcció de la Democràcia.
El grup Dones 21 hi col·laboraran llegint el manifest del Dia de la Dona. L'exposició es podrà veure a la Unió fins al 23 de març.

Dimecres 19 de març a les 18h a la Biblioteca
RACÓ POÈTIC
Si t'agrada la poesia, apunta't a les trobades que es fan cada tercer dimecres de mes. En aquesta ocasió el Racó poètic convida a tothom que vulgui llegir poesies sobre dones i de dones.

Podeu consultar el manifest de l'Associació Catalana de Municipis, la Federació de Municipis de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Llleida i Tarragona a l'arxiu adjunt.


Ajuntamentdeteia