Els Casals d'Estiu acolliran finalment a nens de 5è i 6è de Primària

 

A finals del mes de maig l'Ajuntament de Teià va fer els concursos públics per a l’adjudicació dels Casals i Campus esportius. L'objectiu de treure l'adjudicació dels Casals en dues franges d'edat era poder oferir activitats més específiques i adequades per a cada edat. D'aquesta manera, la franja de 5è i 6è de Primària, que generalment era la que tenia menys acollida als Casals, quedava més ben coberta oferint Campus esportius que podien interessar més als nens i nenes d'aquests cursos.

casals2014Malauradament el concurs del Campus esportiu ha quedat desert per no complir les empreses presentades amb la solvència tècnica exigida. Això ha obligat l'Ajuntament a buscar una solució d'urgència per tal de donar acollida als nens i nenes que quedaven fora del Casal. 

Per això, finalment s'ha optat perquè l'empresa adjudicatària del concurs, Brúixula, aculli també als Casals d'Estiu els nens que havien de quedar coberts pels Campus esportius. Així doncs, per atendre la demanda que en les darreres hores ens ha arribat de les famílies amb nens i nenes de 5è i 6è de Primària, els nens i nenes seran acollits en els Casals d'Estiu de forma excepcional.


Ajuntamentdeteia