L'Ajuntament de Teià aprova el conveni de Casa del Marquès

 

calmarquesEls ajuntaments de Teià, el Masnou i Alella han aprovat un conveni de col·laboració entre els tres municipis per a la prestació de serveis a persones emprenedores i empreses al Centre d'Empreses Casa del Marquès, situat a l'urbanització de Bellesguard al Masnou.

Aquest acord posa de de manifest la voluntat d'aquests tres municipis per crear dinàmiques de cooperació supramunicipal per fer front a la situació econòmica actual. I per això, és imprescindible mancomunar serveis que donin suport a la creació d'empreses del territori i a les iniciatives de les persones emprenedores.

La rehabilitació de Casa del Marquès ha rebut subvencions de fons europeus FEDER i de la Diputació de Barcelona, i es preveu que es posi en marxa abans d'aquest d'estiu oferint espais a emprenedors i empreses i la possibilitat d'allotjament empresarial, ja sigui en règim d'incubació o de consolidació.

 

L'oferta de serveis del Centre d'Empreses contemplarà les activitats següents:

  • Servei de lloguer de mòduls i espais comuns
  • Serveis genèrics i avançats d'acompanyament integral a la creació i consolidació d'empreses
  • Punt de trobada empresarial: organització sistemàtica de jornades, cursos, formació, esmorzars temàtics...

L'oferta d'allotjament estarà formada per 18 espais modulars d'entre 8 i 19 m2 de disseny funcional, atractiu i confortable, així com una àmplia oferta d'espais comuns per a empreses i persones emprenedores, entre els quals destaquen un auditori o sala d'actes amb equipament audiovisual, quatre sales de reunions, i dues aules de formació.

 


Ajuntamentdeteia