Circular informativa: Celebració prova esportiva 3r PREMI GAES resistència BTT

 

gaesLa Policia Local informa que el proper dia 6 d'abril de 2014, es celebrarà la prova esportiva organitzada pel Club Excursionista de Teià, 3r premi GAES, consistent en 3 hores de resistència en BTT a Teià.

En aquest sentit, per Acord de la Junta de Govern Local, en data 18 de març de 2014, va adoptar les següents mesures de seguretat amb les següents conseqüències per a la circulació i estacionament de vehicles el dia 6 d'abril de 2014:

1. La circulació dels vehicles al Passeig la Riera, en el tram comprès entre el carrer Torrent de Can Mateu i Torrent de Can Lladó, des de les 8.00 fins les 14.00 hores del mateix dia, romandrà tancada al trànsit (ambdós sentits de circulació).

Pas alternatiu mentre estigui tancat al trànsit el Passeig La Riera:

• Pg. La Riera, Tt. Can Mateu, carrer de la Molassa, Onze de Setembre, Mas Canigó, Doctor Escofet, Passeig La Riera (direcció mar - muntanya).
• Passeig La Riera, Doctor Escofet, Mas Canigó, Eucaliptus, Tt. Can Mateu i sortida al Pg. La Riera (direcció muntanya - mar).

2. La circulació dels vehicles al Passeig la Riera, en el tram comprès entre el Torrent de Can Lladó i el Torrent del Molí, des de les 8.00 fins les 14.00 hores del mateix dia, existirà doble sentit de circulació (mar - muntanya i muntanya – mar), amb la delimitació d'un carril de circulació pel desenvolupament de prova esportiva d'ús exclusiu dels participants, delimitat amb tanques i degudament senyalitzat, de tres (3) metres d'amplada aproximadament a la banda dreta sentit muntanya a comptar des de la vorera.

3. La circulació de vehicles pel Torrent del Molí restarà prohibida i en tot cas, restringida a l'accés dels veïns, quan les circumstàncies i participants de la prova ho permetin sempre i quan, no es posi en perill la integritat física dels participants.

4. L'estacionament de vehicles es trobarà prohibit en ambdós costats del Passeig La Riera en el tram comprès entre el Torrent de Can Mateu i el Torrent del Moli, des de les 7.00 hores fins les 14.00 hores del mateix dia, respectant la senyalització provisional col·locada per aquest esdeveniment. Els vehicles que es trobin estacionats a partir de l'esmentada hora seran retirats amb grua.

5. L'estacionament de vehicles es trobarà prohibit en ambdós costats dels carrers Doctor Escofet, Mas Canigó i Eucaliptus, des de les 7.00 hores fins les 14.00 hores del mateix dia, respectant la senyalització provisional col·locada per aquest esdeveniment. Els vehicles que es trobin estacionats a partir de l'esmentada hora seran retirats amb grua.

6. L'accés al circuït tancat de 4,5 kilòmetres degudament senyalitzat i marcat, serà per ús exclusiu dels participants de la prova, restant prohibit l'accés al mateix per qualsevol persona o vehicle que no estigui expressament autoritzat, des de les 8.30 fins les 13.00 hores. En tot cas, s'haurà de garantir la seguretat dels participants.

Per a qualsevol aclariment o ampliació d'informació us podeu adreçar a la Prefectura de Policia, passeig de La Riera, 120, o bé als telèfons 666 53 58 58 o 93 555 71 14.

Aprofitem l'avinentesa per agrair-vos la vostra col·laboració i en benefici de tots, es fa una crida perquè tothom col·labori respectant les normes de circulació.

 


Ajuntamentdeteia