Resum de les propostes a les Trobades amb el govern municipal

A principis de gener, el govern municipal va iniciar un cicle de trobades amb els veïns de Teià, sota el lema "L'Ajuntament + a prop", amb la voluntat d'apropar la gestió municipal al vilatà i rebre propostes i suggeriments que permetin millorar la gestió de l'Ajuntament.

Les reunions es realitzen tots els dimecres al vespre, i s'hi convoquen diferents habitatges del municipi per tal d'explicar la situació actual de l'Ajuntament, estat econòmic, endeutament, projectes urbanístics, propostes de futur... i poder atendre els dubtes i suggeriments que els veïns i veïnes proposen. D'aquestes trobades, el govern fa un resum de les propostes que hi sorgeixen, que publica periòdicament com a mesura de transparència informativa.

Els suggeriments recollits s'aniran estudiant per part del govern municipal, per tal d'atendre aquells que siguin més urgents o més demandats per la població. Alguns ja s'han executats i d'altres ja estan contemplats en l'aprovació d'aquest pressupost 2014.

Podeu consultar al document adjunt les propostes sorgides de les trobades realitzades durant els mesos de febrer i març.


Ajuntamentdeteia