Es celebra la diada d'Escoles de Bàsquet amb l'AE Teià

El passat dissabte 22 de març es va celebrar al Poliesportiu Municipal una matinal d'escoles de bàsquet on van participar les escoles de bàsquet d'Abrera, Argentona, Canovelles, UE Sant Adrià, El Masnou, i l'AE Teià com a amfitriona.

La festa va consistir en una lligueta entre totes les escoles participants i en la qual va resultar guanyadora l'escola de bàsquet d'Argentona. La diada va ser una gran festa del bàsquet, i va comptar amb la participació dels jugadors del Sots-21, que van fer d'àrbitres en els partits dels més petits, i dels jugadors del Sènior, que van fer més agradable l'estada dels assistents portant el bar del poliesportiu, on s'hi van servir cafès, entrepans i begudes durant tota la jornada.

L'emoció i el ritme intens de tots els participants trobaven repòs i comfort en uns inflables que l'AE Teià va muntar a la pista auxiliar, on alternativament tots els equips de les escoles participants van acabar de divertir-se en una gran diada de festa, de participació i de bàsquet.

Si us agrada l'esport no us perdeu aquestes festes en què els més petits gaudeixen jugant a bàsquet i compartint els valors que transmet aquest esport amb altres companys, amics, entrenadors i família!


Ajuntamentdeteia