S'obre el termini per sol·licitar espais al Centre d'Empreses Casa del Marquès

 

Logotip de la Centre d'Empreses Casa del Marquès

Un cop aprovades les Basesper a la cessió d'espais del Centre d'Empreses Casa del Marquès, s'obre el termini per presentar les sol·licituds per a allotjament empresarial, que acabarà el dia 9 de maig. A més, el dimarts 29 d’abril, de 12 a 14 h, s'ha previst una nova jornada de portes obertes específica per a aquelles persones interessades a sol·licitar-hi un espai. Més endavant, se'n farà una altra per a la població en general.

El Centre d'Empreses també va aprovar els preus públicsdels espais que es podran cedir. Pel que fa als serveis d'allotjament, es divideixen en tres modalitats: la de despatxos, la d'espai coworkingi la de domiciliació. La primera ofereix divuit despatxos de dimensions d'entre 8 i 19 m2. La seva cessió pot ser en modalitat de centre de negocis (nou despatxos ubicats a la primera planta) o de viver (el mateix nombre de despatxos però ubicats a la segona planta reservats per a empreses de constitució recent que podran tenir dret a bonificació sobre el preu de la cessió). La segona ofereix sis llocs de coworking (espai compartit amb altres empreses), també per a empreses de constitució recent. I, la tercera, la domiciliació, és un servei adreçat a empreses no allotjades per fixar al Centre el seu domicili social, rebre-hi la correspondència, i utilitzar-ne els espais comuns i compartits. Tota la informació relacionada amb la cessió, els requisits per accedir als serveis d'allotjament així com les tarifes que s'apliquen en cada cas es pot consultar al portal www.casadelmarques.cat.

El Centre d'Empreses neix amb una clara vocació de servei supramunicipal per tal d'intensificar l'oferta actual de serveis de suport a les empreses i als emprenedors i complementar-la amb l'oferta d'espais i la possibilitat d'allotjament empresarial. A més, oferirà assessorament per a la creació i la consolidació d'empreses; formació sobre temes relacionats amb la gestió empresarial; organització d'esdeveniments dinamitzadors del teixit productiu; cessió de sales de reunió i aules de formació, i altres serveis en línia a través del portal web de la Casa del Marquès.

Font: Ajuntament del Masnou

 

DOCUMENTS RELACIONATS:


BASES

FORMULARI DE SOL·LICITUD

DECLARACIÓ RESPONSABLE

 

 


Ajuntamentdeteia