Es recullen més de 400 kg amb la recollida d'aliments del Consell Escolar Municipal

Es recullen més de 400 kg amb la recollida d'aliments del Consell Escolar Municipal

En la segona recollida d'aliments organitzada des del Consell Escolar Municipal, amb la col·laboració del Consell Municipal de Cooperació, s'han recollit més de 400kg d'aliments que s'han lliurat a Càritas parroquial per a repartir a les persones necessitades del nostre municipi.

En la campanya de recollida d'aliments hi havia dos objectius principals:

  • Recollir aliments.
  • Sensibilitzar la població de Teià sobre la realitat actual de les necessitats al nostre municipi i a la vegada afavorir una col·laboració continuada amb Càritas.

alimentsLa campanya de recollida d'aliments es va complementar amb la xerrada que la dietista-nutricionista Pilar Cervera va fer a la Biblioteca de Can Llaurador sobre el malbaratament dels aliments.

Agraïm la participació a la població de Teià, al professorat i a les direccions dels diferents centres educatius, als voluntaris de Càritas, als monitors i entitats d'educació en el lleure, als voluntaris del Consell Municipal de Cooperació i als treballadors dels Serveis Socials Municipals per l'èxit d'aquesta iniciativa.

Una campanya de recollida d'aliments que repetirem en el mes de juny perquè amb una vegada desgraciadament no n'hi ha prou.

 


Ajuntamentdeteia