Fira de Sant Ponç 2014

Teià celebrarà el cap de setmana del 17 i 18 de maig la tradicional Fira de Sant Ponç, que es trobarà ubicada al parc de can Godó i a la plaça de les Teixidores i Ordidores.

Aquesta Fira pretén ser un impuls per al comerç, l'artesania i la indústria local, així com un lloc de trobada per a les entitats. A més de l'activitat comercial a la Fira podreu gaudir d'activitats complementàries: trobada de col·leccionistes de plaques de cava i de puntaires, mercat d'intercanvi i segona mà, xocolatada i espectacles i tallers, entre d'altres.

DISSABTE 17

A les 10h al parc de can Godó i plaça de les Teixidores i Ordidores
OBERTURA DE LA FIRA
Parades d'artesans, comerços i entitats reunits per a donar conèixer la seva activitat. Totes les parades de la fira estaran obertes de 10h a 21h, el dissabte, i fins a les 20h el diumenge.

A partir de les 10h sota la carpa de la plaça de les Teixidores i Ordidores
TROBADA DE COL·LECCIONISTES
11a Trobada de col·leccionistes de plaques de cava de Teià. 3a Trobada de taps corona.
8a Trobada de l'associació CPC de Catalunya.

A partir de les 10h a la plaça de les Teixidores i Ordidores
MERCAT D'INTERCANVI I SEGONA MÀ
Es podran intercanviar, regalar, comprar o vendre entre particulars objectes de segona mà. Per poder participar cal omplir abans del dia 12 de maig el formulari d'inscripció que trobareu al web www.teia.cat

A les 11h al parc de can Godó
INAUGURACIÓ OFICIAL
El consistori donarà el tret de sortida oficial a la Fira de Sant Ponç. Copeta de cava per a tots els assistents (gentilesa de l'Associació CPC de Catalunya).

A les 18h a davant de la Unió
ACTION!
Quatre personatges arribats de diferents indrets es troben per fer un recorregut per la ciutat amb un únic objectiu: trobar els actors ideals per filmar una pel·lícula. Espectacle de carrer a càrrec del grup Argot Teatre.
A continuació
XOCOLATADA PER A INFANTS

A les 18'30h a la plaça de les Teixidores i Ordidores
DEMOSTRACIÓ I TALLER DE JUDO
Els alumnes del Club de Judo Amics Teià ens faran una demostració i ajudaran els nens que vulguin provar l'activitat. També ens oferiran un taller per als pares i mares que s'animin a fer una estona d'aquesta activitat amb els seus fills. No us ho perdeu!

A les 21h sota la carpa de la plaça de les Teixidores i Ordidores
DESTAPA LA NIT!
Podreu assaborir una bona tapa i una copeta de vi amb entreteniment en directe a càrrec del grup SUSPICIOUS BAND. Tiquets a l'estand de l'Ajuntament o al mateix lloc.

Dissabte i diumenge durant tot el dia 
JOC INFANTIL
L'empresa de turisme actiu dedicada a fer activitats esportives Guies MB muntarà un joc infantil. Cobraran 1 € per realitzar l'activitat que anirà destinat a l'ONG Metges sense Fronteres.

DIUMENGE 18

A les 10h sota la carpa de la plaça de les Teixidores i Ordidores
XX TROBADA DE PUNTAIRES
La tradicional trobada aplega puntaires d'arreu del país. Veure-les treballar és tota una experiència.

A les 10h davant del Casal de Joves
BOTIFARRADA
Membres de l'Esplai Itaca ens prepararan un bon esmorzar.

A les 11h pel passeig de La Riera
X TROBADA DE COTXES CLÀSSICS
Exposició i passejada de cotxes clàssics i d'època.

A les 12h al parc de can Godó
TALLER DE SALS DE BANY AMB PLANTES AROMÀTIQUES
Us convidem a preparar unes sals de bany aromàtiques per gaudir dels minerals que porten les sals d'Epsom. També coneixerem les propietats dels olis essencials. Voleu relaxar-vos? Teniu dolors musculars? Esteu cansats/des?
Descobrirem com les sals ens poden ajudar en un bon bany. Places limitades.
Cal fer inscripció prèvia al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del dia 12 de maig.

A les 17h sota la carpa de la plaça de les Teixidores i Ordidores
5è CAMPIONAT D'ESCACS
Partides ràpides per a nens i nenes de 7 a 14 anys. Cal fer inscripció prèvia al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del dia 12 de maig.

A les 18h davant del Casal de Joves ASAC
CLASSE OBERTA DE QICONG AL AIRE LLIURE
A càrrec de l'Espai Satvas.
Una activitat que es desenvolupa per equilibrar els nostres òrgans interns, treballant articulacions, columna, musculatura i revitalitzant tot el cos.

 


Ajuntamentdeteia