La caminada dels tres pobles segueix en bona forma

DSC 1616El passat diumenge 11 De maig del 2014 va tenir lloc la 9a Caminada dels 3 pobles organitzada pels ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià. La Caminada segueix en bona forma, en aquesta 9a edició, amb una inscripció de 1523 persones i una participació de 1.254 persones, de les quals 297 d'Alella, 646 del Masnou i 311 de Teià, les quals vàrem augmentar un 23% en termes absoluts i un 40% de gent que va sortir des de Teià, confirmant d'aquesta manera la caminada com una activitat potent i de referència dintre de l'àmbit esportiu municipal i comarcal.

Aquesta fou una jornada on es van combinar la pràctica esportiva amb el gaudir de la natura tot passejant i descobrint racons insòlits dels nostres municipis. I per acabar d'amenitzar la caminada vam esmorzar gratuïtament al CAT-Cella Vinària de Teià, on posteriorment com a colofó vam realitzar la ja tradicional foto de grup i la gent va poder visitar les restes romàniques de la Cella.

La caminada constava d'uns 11km (circuit des de Teià), on es busca la participació, sense donar importància al resultat final ni a les classificacions, i oberta sobretot a tota la població com a tal, és a dir a la participació de les famílies al complet. Els objectius principals d'aquest esdeveniment és sobretot, crear hàbits, actituds positives i favorables per a la pràctica de l'activitat física, així com la col•laboració intermunicipal amb una activitat conjunta. En definitiva, una festa al voltant de l'activitat física.

Des de la regidoria d´Esports de Teià volem agrair a tots els participants, i en especial a totes aquelles persones i entitats que han col•laborat amb aquesta magnifica jornada, les quals han fet possible que seguim realitzant activitat física, què és una garantia de salut i benestar en el seu present i que de ben segur ho serà en el seu futur.

 


Ajuntamentdeteia