Inaugurada la nova secció local Òmnium Alella-El Masnou-Teià

omniumEl divendres 16 de maig es va inaugurar oficialment la nova secció local Òmnium Alella-El Masnou-Teià . L'acte obert al públic, va tenir lloc al celler de l'Alella Vinícola i va comptar amb la presència de la presidenta d'Òmnium, Muriel Casals, dels alcaldes d'Alella, Andreu Francisco, i de Teià, Josep Botey, així com d'un nombrós grup de socis de les tres poblacions.

Muriel Casals va parlar sobre el paper de l'entitat Omnium Cultural en el present i, sobretot, en el futur, tenint en compte l'actualitat del procés de transició nacional. Va fer una crida a la implicació de tothom, començant des de les entitats com Omnium o l'ANC, les administracions i les persones, per la transcendència de les decisions que hem de prendre en els mesos vinents i les activitats que des de l'entitat i d'altres estaments, s'estan preparant.

L'acte, presentat pel president local d'OC d'Alella-Masnou-Teià, Jordi Dou, va finalitzar amb la participació-debat amb el públic assistent i un sopar presidit per Muriel Casals a la mateixa Vinícola d'Alella.

Quinze dies abans, la territorial va fer el seu primer acte a la nostra població, amb una conferència de Germà Bel a la Casa de Cultura, a la que va assistir un bon nombre de teianencs i teianenques.

 


Ajuntamentdeteia