Fira de Sant Ponç 2014

destapa la nitAquest cap de setmana passat hem viscut una edició més de la tradicional Fira de Sant Ponç a Teià. Un any més, ha estat un èxit, amb dos dies ben plens d'activitats per satisfer les necessitats de petits i grans. Dissabte vam poder gaudir de la inauguració de la Fira, amb la Trobada de plaques de cava, el mercat d'intercanvi i segona mà i a la tarda, el teatre de carrer amb l'obra Action, la tradicional xocolatada, el taller de judo i la novetat d'aquest any: amb un gran èxit de participació, el Destapa la Nit!

I diumenge, la XX Trobada de puntaires, la Botifarrada de l'Esplai, la X Trobada de cotxes clàssics, el taller de sals de bany, el V Campionat d'escacs i la classe oberta de Qicong. Tot plegat, per gaudir d'un cap de setmana ple d'activitats!

No volem, però, deixar d'agrair a tots els participants, entitats i col·laboradors la seva tasca imprescindible per l'èxit d'aquesta Fira: Gràcies a tots!

Entitats col·laboradores: Amics del Judo, Esplai Itaca, Els Tabalers dels Dimonis de Teià, Satvas, CET Teià, ANC Teià, Societat Flor de La Palma, Alumnes del Cim, Amics d'Ak Benn, Agrupació Gent de Teià, Càritas Parroquial i CC ONG Ajuda al Desenvolupament.

Parades: Terra Foc i Metall, Tot Bo a Casa, MontsArt, Artedesol, El racó de la Lluna, Guies MB, Satvas, CSM, Forn de llenya Mateu, Mercedes Abella, Guapachuladivina, Viticultura Antolín (Celler Serra Sant Mateu), Aigües Teià, Freedom Project, Mistercake, Vivers Teià, JC10 Art i Acadèmia Infinit.

Participants del Destapa la nit: Carns J. Mónico, Mercat Municipal, Xocolat, Forn de llenya Mateu, Celler Serra Sant Mateu, La Palma Jazz Cafè, Tot Bo a Casa i Ca la Rosi.

Tot seguit, us deixem un recull d'imatges de la Fira.

 


Ajuntamentdeteia