S'inaugura el Centre d'Empreses Casa del Marquès

CALMARQUES 1Aquest dissabte 31 de maig ha tingut lloc la inauguració del Centre d'Empreses Casa del Marquès, un equipament que just avui entra en funcionament donant allotjament a 11 empreses. A l'acte hi van assistir els alcaldes dels tres municipis que participen del projecte, Pere Parés del Masnou, Andreu Francisco d'Alella i Josep Botey per part de Teià; el vicepresident de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil; i el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig.

Tots han coincidit a posar de manifest el compromís i el suport de totes les administracions amb les persones emprenedores del territori, unint esforços per tal de tirar un projecte endavant que ha d'esdevenir un punt de referència per a totes les persones que volen engegar un projecte empresarial o que ja en tenen un en marxa. En paraules del regidor de Promoció Econòmica del Masnou, Quim Fàbregas, "la posada en marxa d'aquest equipament és un símbol dels esforços de l'Ajuntament del Masnou, però també dels d'Alella i Teià, així com la Diputació de Barcelona i la Generalitat, per dur a terme un projecte de reforç i consolidació del teixit empresarial del territori".

Aquest equipament, a més d'oferir el servei d'allotjament en les variants de despatxos, coworking i domiciliació, també posa a l'abast dels usuaris altres recursos, com ara formació; informació sobre subvencions, ajuts i campanyes de suport de les diferents administracions; acompanyament en el desenvolupament dels projectes empresarials; organització d'esdeveniments dinamitzadors del teixit productiu; cessió de sales de reunió i aules de formació, i altres serveis en línia a través del portal web de la Casa del Marquès. Per poder oferir de la manera més efectiva tots aquests serveis, el Centre d'Empreses també acollirà el Servei de Creació i Consolidació d'Empreses de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Masnou.

El projecte ha obtingut el finançament dels fons FEDER i de la Diputació de Barcelona, i també ha rebut el suport dels ajuntaments de Teià i Alella, que han signat els convenis de col·laboració corresponents amb el del Masnou.

CALMARQUES 3

CALMARQUES 2

 


Ajuntamentdeteia