Visita escolar a l'ajuntament

visitacim2014El passat 6 de juny els alumnes de 3r de l'escola el Cim van visitar les dependències municipals. Amb els ulls oberts, els dits curiosos i prestant atenció a tot allò que els treballadors municipals els hi explicaven de la seva feina, van transitar per totes les dependències municipals.

La parada més llarga va ser en la sala de Plens on el nostre alcalde, Sr. Josep Botey, acompanyat pel regidor d'Educació, Sr. Jaume Sabatés, van donar resposta a totes les seves inquietuds i interrogants. En poc difereixen les preguntes que varen fer a les que fan els veïns en les trobades setmanals. Es van interessar, per damunt de tot, per la neteja dels carrers (especialment pels grafits que embruten les nostres parets i els excrements d'animals en la via pública), per la situació del mobiliari urbà i per una petició reiterada dels nostres infants com és la construcció d'un pista d'skate.

Com cada any per aquestes dates amb la seva actitud els nostres infants i els seus mestres van fer una lliçó de democràcia .Perquè la democràcia és molt més que un sistema polític imperfecte és especialment un clima de formes de convivència que prioritzen uns valors fonamentals (la llibertat, la igualtat, la dignitat, el respecte, el diàleg, el pluralisme i la responsabilitat). Tant de bo que tots els que ens dediquem a la política sabéssim utilitzar aquests valors com ho fan aquests infants.


Ajuntamentdeteia