Circular informativa als veïns i veïnes de J. Puigoriol. Festa de cloenda de la temporada de Bàsquet

 

Realització actes al recinte del poliesportiu “El Cim”.

La Policia Local informa que el proper dia 28 de juny de 2014 està prevista la celebració de la Festa de cloenda de la temporada de Bàsquet amb un seguit d’actes esportius dins del recinte del poliesportiu El Cim, organitzats per l’Associació Esportiva Teià.

     
     

MESURES QUE AFECTEN EL TRÀNSIT I ESTACIONAMENT DE VEHICLES

Per part d’aquesta Policia Local, s’ha disposat d’un sistema de senyalització temporal al carrer Josep Puigoriol, al tram comprès entre el carrer Migjorn i el carrer Fivaller, amb les següents conseqüències per a la circulació de vehicles des de les 17:00 hores fins a la finalització dels actes:

  1. La circulació dels vehicles al carrer Josep Puigoriol, serà única en direcció al carrer Fivaller, en el tram comprès entre el poliesportiu municipal El Cim i el carrer Cim.
  2. L’estacionament de vehicles es trobarà permès en ambdós costats del carrer Josep Puigoriol, en el tram comprès entre el poliesportiu municipal El Cim i el carrer Cim, a més de les tres zones d’estacionament habitual, situades al final del carrer dels Pins, al principi del carrer Josep Puigoriol i a la confluència dels carrers Josep Puigoriol i Fivaller.
  3. Existirà doble sentit de circulació en els trams compresos entre el carrer Migjorn i a l’alçada del poliesportiu municipal El Cim i a partir de l’alçada del carrer El Cim.

Per a qualsevol aclariment o ampliació d’informació us podeu adreçar a aquesta Prefectura de Policia, passeig de La Riera, 120, o bé als telèfons 666 53 58 58 o 93 555 71 14.

Aprofitem l’avinentesa per agrair-vos la vostra col·laboració i en benefici de tots, es fa una crida perquè tothom col·labori respectant la senyalització.

Disculpeu les molèsties, agraint per endavant la vostra col·laboració.

 


Ajuntamentdeteia