Copa Catalunya de futbol sala: un èxit de treball conjunt

 

teiaF5equipLa Regidoria d'Esports i l'Ajuntament de Teià vol mostrar el seu agraïment per la feina feta per l'entitat TEIÀ FUTBOL 5, en la exitosa organització de les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala que van celebrar-se els dies 14 i 15 de juny en el Poliesportiu "El Cim". Volem manifestar que ha estat un luxe podem compartir hores de col.laboració amb l'entitat i la Federació Catalana de Futbol Sala per que tota la festa del futbol sala, reixís.

També volem felicitar-los pels triomfs dels equips teianencs en aquestes finals.
Volem compartir amb tothom les mostra d'agraïment que Teià Futbol 5, ens ha fet arribar.

 

 

L'aleví del TF5,doble campió.Guanyadors de la Lliga i de la Copa Catalunya 2013-2014!

Junts és més fàcil.

"Volem agrair la col·laboració i dedicació per la organització de les Finals de Catalunya de la Federació Catalana de Futbol Sala. La celebració a Teià va ser excel·lent, tot un èxit organitzatiu, d'assistència i una gran festa pel futbol sala català.
 
L'Ajuntament de Teià va posar totes les facilitats possibles per que conjuntament amb el Teià Futbol Cinc es pugués dur a terme aquest event.
 
Volem destacar la presència durant tot el cap de setmana del Il·lustrísim Alcalde i del Regidor d'Esports, presenciant partits i entregant trofeus de la FCFS.
 
Agraim i valorem a més, la feina del personal del Poliesportiu El Cim, encapçalat per les facilitats que el seu Director, Manel Pons, va donar per l'èxit de l'empresa. Destaquem especialment la feina del conserge encarregat, el Sr. Josep Cisa, qui va realitzar una feina excel·lent en tots els àmbits durant totes les finals, un 10 a la seva feina, interés i involucració.
 
Ens sentim orgullosos de que el nom de Teià sigui sinònim d'èxit en tot el futbol sala català actualment i és fruit del treball que tots fem junts: Club, Ajuntament i Poliesportiu."
 
Teià Futbol Cinc

 


Ajuntamentdeteia