La forta tempesta d'ahir ocasiona greus desperfectes a la Riera

rierada1La tempesta caiguda ahir a la tarda va provocar importants destrosses a Teià. Aquesta va provocar diversos esborancs, així com l'aixecament del paviment, al llarg d'uns 12 metres, a banda i banda del Passeig de la Riera, a l'alçada del passeig de Can Feu i del carrer d'Àngel Guimerà.

Per altra banda, la forta pedregada va provocar també la caiguda d'un arbre de dimensions considerables que va tallar durant una bona estona la carretera nova de Teià, on fins i tot van haver de venir els bombers de la Generalitat de Catalunya, assistits per la nostra Policia Local.

Gràcies a l'eficient tasca de la Policia Local, del personal de la Brigada, i d'altres tècnics de l'Ajuntament, que es van anar apropant a la zona, així com de la col·laboració ciutadana, bàsica sobretot en els primers minuts de l'incident, han fet possible que en dues hores es tingués la situació controlada: Amb una primera actuació d'urgència, procedint a la col·locació de tanques de seguretat, cons i llums nocturnes per tal de garantir la seguretat de vehicles i vianants. I amb una segona actuació, avui a primera hora, quan han començat els treballs d'arranjament de tota la zona afectada, que s'espera deixar enllestits en 24 hores.

Volem doncs agrair la rapidesa i diligència que s'ha mostrat en tot moment per part del personal de l'Ajuntament, així com dels veïns de la zona, que han col·laborat des dels primers minuts per evitar que hi pugués haver qualsevol incident.


Ajuntamentdeteia