Grup de suport a persones cuidadores. Suport emocional i ajuda mútua

Projecte d'intervenció psicosocial basat en un Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM), que pretén reduir l'impacte que poden experimentar els cuidadors i cuidadores no professionals de persones en situació de dependència, amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida.

Es tracta d'un recurs que pretén promoure el suport emocional i la relació entre les persones participants, generar vincles de relació, recolzament i ajuda mútua, per tal que puguin compartir l'experiència de cuidar d'una manera satisfactòria.

S'oferiran al cuidador estratègies perquè pugui gestionar favorablement necessitats i conflictes, així com elements per treballar les emocions i sentiments que sorgeixen durant el procés de cura, amb l'objectiu de prevenir i evitar situacions d'esgotament.

El grup serà conduit per un psicòleg i tindrà una durada de 10 sessions d'una hora i mitja, cada dimarts de 18 a 19:30h, a partir del dia 7 d'octubre. Està obert a totes aquelles persones que vulguin compartir la seva experiència amb altres, també cuidadores que es troben en la mateixa situació.

Aquest projecte ha estat organitzat per la Regidoria de Sanitat i Benestar Social de l'Ajuntament de Teià juntament amb la Diputació de Barcelona, comptant amb la col·laboració de la Fundació Hospital.

Per inscriure-us podeu adreçar-vos a:

Serveis Bàsics d'Atenció a la Persona
Passeig de La Riera, 94, 1a planta
Tl. 93 555 12 34

 


Ajuntamentdeteia