Ofertes de treball per a la propera obertura de Mercadona

mercadonaLogoDurant el mes de gener està prevista l'obertura de la nova superfície comercial que està construint Mercadona a l'entrada de Teià. Per a l'obertura del supermercat, l'empresa necessita personal i el seu compromís amb l'Ajuntament és que com a mínim un 50% de la plantilla sigui de Teià -unes 15 persones aproximadament- per la qual cosa, l'Ajuntament col·labora amb l'empresa recollint els currículums d'aquelles persones que estiguin interessades a treballar-hi.

Mercadona ofereix contractes indefinits al personal, amb jornades de treball de 40 hores, repartides de dilluns a dissabte en torns rotatius de matí i tarda. No es requereix experiència, tot i que es valorarà, i és la pròpia empresa la que s'encarrega de formar el personal. Els càrrecs de responsabilitat es cobreixen a través de promoció interna i es valorarà que les persones que optin a aquesta feina tinguin estudis.

Els sou inicial és de 1.264 euros / bruts mensual x 12 pagues l'any, amb possibilitat de progressió salarial.

Totes aquelles persones que estiguin interessades a optar a aquests llocs de treball poden deixar el seu currículum a l'Ajuntament (si no ho han fet ja) o bé omplir el formulari de treball directament a través del web de www.mercadona.es.

Podeu consultar a l'arxiu adjunt l'oferta completa de treball que ofereix Mercadona.

 


Ajuntamentdeteia