Celebració prova esportiva 1er TEIATLÓ 2015 duatló de Muntanya sprint de Teià

La Policia Local informa que el proper dia 25 de gener de 2015, es celebrarà la prova esportiva organitzada pel Club Excursionista de Teià i 7SPORTS 2011 S.L., 1er TEIATLÓ 2015 duatló de muntanya, consistent en un recorregut de tres trams:

Carrera a peu de 5 km + 19 km de BTT + 3 km de cursa a peu.

El recorregut de la mateixa és un circuït tancat de 19 kilòmetres degudament senyalitzat i marcat, que transcorre una part al nucli urbà (Passeig La Riera, en el tram comprès entre el carrer Torrent de Can Mateu i el Torrent del Molí) i una altra part per zona de muntanya.

En aquest sentit, per Resolució de l’Alcaldia núm. 19/2015 de 13 de gener de 2015, va adoptar les següents mesures de seguretat amb les següents conseqüències per a la circulació i estacionament de vehicles el dia 25 de gener de 2015:

  1. La circulació dels vehicles al Passeig la Riera, en el tram comprès entre el carrer Torrent de Can Mateu i el carrer Can Bassols, des de les 8.00 fins les 14.00 hores del mateix dia, romandrà tancada al trànsit (ambdós sentits de circulació).
    Pas alternatiu mentre estigui tancat al trànsit el Passeig La Riera:
    - Pg. La Riera, Can Bassols, Tt. Can Mateu, Passeig La Riera (direcció mar - muntanya).
    - Passeig La Riera, Tt. Can Mateu, Can Bassols i sortida al Pg. La Riera (direcció muntanya  mar). 
  2. La circulació dels vehicles al Passeig la Riera, en el tram comprès entre el Torrent de Can Mateu i el Torrent del Molí, des de les 8.00 fins les 14.00 hores del mateix dia, existirà doble sentit de circulació (mar - muntanya i muntanya – mar), amb la delimitació d’un carril de circulació pel desenvolupament de prova esportiva d’ús exclusiu dels participants, delimitat amb tanques i degudament senyalitzat, de tres (3) metres d’amplada aproximadament a la banda dreta sentit muntanya a comptar des de la vorera.
  3. L’estacionament de vehicles es trobarà prohibit en ambdós costats del Passeig La Riera en el tram comprès entre el carrer Sant Jordi i el Torrent del Molí, des de les 7.00 hores fins les 14.00 hores del mateix dia, respectant la senyalització provisional col·locada per aquest esdeveniment. Els vehicles que es trobin estacionats a partir de l’esmentada hora seran retirats amb grua.
  4. La circulació de vehicles pel carrer Sebastià Dalmau, Camí de Can Mora, Torrent de Can Mora restarà prohibida i en tot cas, restringida a l’accés dels veïns, quan les circumstàncies i participants de la prova ho permetin sempre i quan, no es posi en perill la integritat física dels participants. Tanmateix en totes les vies principals i secundàries haurà d’existir un voluntari de l’organització per tal de controlar el correcte desenvolupament de la prova esportiva
  5. L’accés al circuït tancat de 19 kilòmetres degudament senyalitzat i marcat, serà per ús exclusiu dels participants de la prova, restant prohibit l’accés al mateix per qualsevol persona o vehicle que no estigui expressament autoritzat, des de les 8.30 fins les 13.00 hores. En tot cas, s’haurà de garantir la seguretat dels participants, i per tant, en totes les vies principals i secundàries haurà d’existir un voluntari de l’organització per tal de controlar el correcte desenvolupament de la prova esportiva.

Per a qualsevol aclariment o ampliació d’informació us podeu adreçar a la Prefectura de Policia, passeig de La Riera, 120, o bé als telèfons 666 53 58 58 o 93 555 71 14.

Aprofitem l’avinentesa per agrair-vos la vostra col·laboració i en benefici de tots, es fa una crida perquè tothom col·labori respectant les normes de circulació.

 Teià, gener de 2015


Ajuntamentdeteia