Aquest dimarts, concentració contra la imputació d'autoritats catalanes pel dret a decidir

9nConcentracioPresidentL'Ajuntament de Teià, com a adherit a l'AMI i a l'ACM, dona ple suport a les accions de suport als imputats per haver celebrat el 9N. Per aquest motiu convidem a tots els teianencs i teianenques que es concentrin:
- Dimarts 13 d'Octubre, a les 19.30h davant de l'Ajuntament de Teià.
- Dijous 15 d'octubre a les 10h davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (Passeig Lluís Companys, Barcelona)

Tot seguit us reproduïm el manifest:

MANIFEST DEL PACTE NACIONAL PEL DRET A DECIDIR

contra la imputació de les autoritats catalanes que van fer possible la votació del 9N


El PNDD reitera que el Dret a Decidir el futur polític i institucional de Catalunya es inherent a la nostra condició de Nació.

Tots els intents d’exercir aquest Dret han sigut possibles malgrat l’oposició del govern de l’Estat, que no ha proposat mai cap alternativa.

Aquest govern de l’Estat ha judicialitzat tots aquest fets, defugint les seves responsabilitats polítiques en aquest àmbit.

En aquest sentit, denunciem per inadequades les querelles adreçades al President de la Generalitat, Sr. Artur Mas, a la Sra. Joana Ortega exvicepresidenta del Govern i a la Sra. Irene Rigau, consellera d’Ensenyament.

Les entitats institucionals polítiques i significatives de la societat civil que integrem el Pacte Nacional pel Dret a Decidir denunciem aquesta judicialització i donem suport a la tasca política feta des de criteris democràtics i cívics i que ha sigut resposta massivament per la ciutadania de Catalunya.


jpg Cartell 210Kb Downloads: 1,882

20151008164418.jpg


Ajuntamentdeteia