Pacificació del trànsit a la plaça de Sant Martí (plaça de Missa)

placademissaAprofitant la limitació de la zona d'aparcament de la plaça de Sant Martí durant els actes de la festa major, el govern municipal ha mantingut provisionalment aquesta limitació d'aparcament a aquesta plaça emblemàtica del casc antic, per diversos motius:

1. Obrirem un període de prova en què el veïnat i la ciutadania en general podran donar la seva opinió sobre aquesta limitació d'aparcament i la recuperació de la plaça com a espai de lleure i de vianants al casc antic.

2. El govern ha tingut en compte aquestes consideracions:

- La plaça urbanitzada responia a un projecte de recuperació de l'espai per al poble lliure de cotxes, amb bancs i mobiliari urbà per al lleure dels veïns i veïnes, adults i infants (per això la protecció de la plaça amb pilones de seguretat vial).

- Els vehicles produïen constantment problemes de mobilitat de vehicles i el gir per la plaça; i no deixaven els veïns d'accedir a la pèrgola i als bancs. A més, han anat malmetent mobiliari urbà (bancs, papereres, pilars de la pèrgola, etc.), amb els costos consegüents de reparació.

Disculpeu les molèsties i esperem els vostres comentaris i suggeriments.

Ajuntamentdeteia