IV Mercat d'intercanvi als Galamons

mercatIntercanviAquest any tornem a repetir amb el mercat d’intercanvi que tant d’èxit ha tingut en els darrers cursos. Esperem que us sigui profitós!!

COM?: Aquest curs hem volgut dedicar aquesta activitat, sobretot a les joguines de Nadal. La idea és que porteu de casa joguines, roba i/o objectes diversos que ja no vulgueu, del dimecres 9 al dijous 17 de desembre (ambdós inclosos) i en l’horari de 9 a 9’30h, de 11’30 a 12h i de 16’30 a 17h...a l’aula taller i on dos voluntaris (pares i educadores) us atendran i us els bescanviaran per punts. El dia del Mercat podreu bescanviar aquests punts per altres objectes del vostre interès. En el cas que no pugueu estar en cap d’aquests horaris, deixeu a direcció o a qualsevol educadora els objectes que vulgueu intercanviar dins una bossa amb el nom de la família i us farem arribar els punts.

ROBA 5 peces (1 punt) o 2 peça (1 punt), segons valor .
JOGUINES 5 joguines (1 punt), 5 o 10 punts, segons valor.
ACCESSORIS El mateix que amb les joguines (cotxets, cadires, canviadors, humidificadors...)

El criteri de valoració de punts és exclusivament de les persones voluntàries en aquell moment. Els punts que no gasteu el dia del Mercat no seran bescanviables, és a dir, deixen de tenir valor un cop acabat el mercat.

El material sobrant es cedirà a Serveis Socials de l’Ajuntament i ells decidiran què fer amb aquest material.

HAN DE SER MATERIALS ADREÇATS EXCLUSIVAMENT PER A INFANTS DE 0-3/6 ANYS, QUE ESTIGUIN NETS I EN BON ESTAT!!!

PER QUÈ?: Perquè creiem important implicar als infants en l’hàbit de compartir i de ser capaços de triar material a reutilitzar i que els pugui interessar tant a ells com a vosaltres.

QUAN?: L’activitat, es farà el dia 18 de desembre de 17.30 a 19h.

Si voleu col.laborar en els preparatiu del mercat adreceu-vos a la Laura o a la Maria.
pdf mercat_dintercanvi_15-16.pdf 302Kb Downloads: 1,808

mercat_dintercanvi_15-16.pdf


Ajuntamentdeteia