Tallers pràctics de formació en smartphones i tauletes per a majors de 55 anys, a la biblioteca

La Fundació Pere Tarrés juntament amb la Fundació Vodafone convoquen la 3a edició dels tallers d’Alfabetització digital per a persones +55 anys. Aquest és un projecte de formació dirigit a un públic major de 55 anys, i centrada en l’ús de dispositius mòbils. Es tracten temes generals d’alfabetització digital com: connexió a Internet, correu electrònic, seguretat... que van estretament lligats als dispositius mòbils com els telèfons intel·ligents i les tauletes tàctils.

Aquesta edició anirà lligada a una posterior avaluació per part d’IVÀLUA, que s’emmarca dins de l’objectiu de la Gerència Servei de Biblioteques d’avaluar l’impacte social de les biblioteques. Això comporta que el mínim d’usuaris preinscrits haurà de ser com a mínim 30 persones i com a màxim 34. Posteriorment es realitzarà un sorteig per triar els 15 o 17 usuaris que faran el curs. Cinc dies abans de la formació es demanarà la llista d’inscrits, de no arribar al mínim demanat la Fundació Pere Tarrés podria optar per proposar una altra data o anular la formació.

Els participants que no surtin triats tindran preferència a la propera edició d’aquests tallers. Tots els preinscrits hauran de respondre a una enquesta inicial i posteriorment contactaran amb ells per respondre algunes preguntes per al procés d’avaluació. Les persones que surtin triades al sorteig hauran de participar a tots els tallers, que tindran lloc a la Biblioteca de Can Llaurador, i caldrà que portin el seu dispositiu mòbil, smartphone o tauleta tàctil (en el cas que no en disposin ens podeu avisar i el formador/a li proporcionarà).

Data i hora

taller

temàtica

18 i 25 de gener
de 18h a 20h

MONOGRAFIC 1 Com funciona el teu telèfon intel·ligent
1 i 8 de febrer
de 18h a 20h

MONOGRÀFIC 2 Fotos i vídeos amb el mòbil. Mostra la teva creativitat.
15 i 22 de febrer
de 18h a 20h

MONOGRÀFIC 3 App’s i WhatsApp, comunicació instantània a través del mòbil.




Ajuntamentdeteia