L'Ajuntament de Teià assisteix a l'assemblea de l'AMI

assemblea AMILa primera tinent d'alcalde, Montse Riera (a l'esquerra de la imatge), ha assistit aquest matí en representació de l'Ajuntament de Teià a l'assemblea general de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) que ha tingut lloc a Cerdanyola del Vallès.

El plenari de l'entitat ha escollit nova presidenta l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, en substitució de Carles Puigdemont. Entre els objectius de la nova direcció destaquen l'eixamplament del suport al procés sobiranista des del món municipal i el treball per la unitat d'acció dels municipis independentistes davant la persecució de l'Audiència Nacional. En aquest sentit, Lloveras s'ha compromès a donar "un toc d'alerta" al Govern en cas que el "procés s'encalli".

Una vegada més, el Maresme comptarà amb diversos representants en la nova comissió executiva: l'alcalde d'Arenys de Munt, Joan Rabasseda, es manté com a secretari i els batlles d'Argentona, Eudald Calvo, i de Premià de Mar, Miquel Buch, ocupen sengles vicepresidències.

Ajuntamentdeteia