Les dades del cens electoral per votar el 26J, a exposició

censElectoralAmb motiu de la nova convocatòria d’eleccions generals al Congrés de diputats i el Senat espanyols que tindran lloc el dia 26 de juny de 2016, les llistes electorals de Teià poden ser consultades a l'Ajuntament fins al pròxim 16 de maig. Cal tenir en compte, però, que aquell dia és festiu a Catalunya. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14h i dijous de 9 a 14h i 17 a 20h.

En compliment de la Llei de Protecció de Dades, les persones interessades a consultar les seves dades hauran de passar personalment per les oficines municipals i identificar-se prèviament amb un dels documents vàlids per a l'acte de votació (DNI, passaport o permís de conduir). Fins al dia 16 es podran presentar reclamacions, mitjançant imprès normalitzat que es facilitarà a les oficines municipals sobre inclusió, exclusió i modificació de dades personals. Per poder votar a Teià cal haver-s’hi empadronat abans del 27 de febrer.

Per acollir-se al vot per correu o informar-se de qualsevol altra qüestió relacionada amb el cens electoral podeu visitar la seu electrònica de l’INE en aquest enllaç.

Ajuntamentdeteia