Obertes fins al 10 de juny les convocatòries d’ajuts al lloguer, menjador escolar i llibres

HabitatgeLa Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Teià mantenen obertes tres convocatòries d’ajuts fins al 10 de juny que es poden tramitar a través de l’àrea de Serveis Socials Bàsics, a ca la Cecília. En tots els casos es recomana sol·licitar data d’entrevista al telèfon 93 555 12 34.

Ajuts al lloguer d’habitatges
Segons les condicions i requisits fixats pel Departament d’Habitatge, l'import de l’ajut pot cobrir el 40% del lloguer anual de l'habitatge, amb un límit màxim de 200€ mensuals. El preu del lloguer no pot ser en cap cas superior als 600 euros mensuals i hi poden optar totes les persones arrendatàries que estiguin al corrent de les seves obligacions i tinguin un ingressos inferiors a 2,8 vegades l’Indicador de Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC). A més, l'habitatge objecte de la subvenció ha de constituir el domicili habitual i permanent del sol·licitant, ha d’estar-hi empadronat, i no pot disposar de la titularitat de cap altre habitatge. Trobareu tots els detalls de la convocatòria, així com de la documentació requerida en aquest enllaç.

menjadorescolarBeques menjador
Segons les bases establertes pel Consell Comarcal del Maresme en conveni amb el Departament d'Ensenyament, es poden beneficiar d’ajuts individuals al menjador escolar per al curs 2016-2017 els fills en edat escolar d’aquelles famílies que amb rendes inferiors a 9.767,40 € en cas d’un sol adult sustentador i de 13.673,4€ en cas que en siguin dos. Per cada infant de la unitat familiar, aquest import s’incrementa en 1.465€. Trobareu tots els detalls de la convocatòria, així com de la documentació requerida en aquest enllaç.

Ajuts per a llibres i material escolar
L'Ajuntament de Teià dota econòmicament els alumnes de qualsevol centre escolar de primària i secundària empadronats al poble i la unitat de convivència dels quals no superi un determinat volum d’ingressos després de restar-ne 569,12€ en concepte de despesa d’habitatge, ja es tracti d'hipoteca o lloguer. Trobareu tots els detalls de la convocatòria, així com de la documentació requerida en aquest enllaç.

Ajuntamentdeteia