La Mancomunitat treu a concurs la gestió del CAT i la Cella Vinaria

Cella01La Mancomunitat de Serveis d'Alella, El Masnou i Teià ha publicat al Butlletí Oficial de la Província un anunci amb les bases de licitació per a l'adjudicació del servei d'obertura, visites guiades, gestió de l'agenda de reserves i dinamització del Centre d'Acollida Turística (CAT) de Vallmora, a Teià. El concurs inclou també el Parc Arqueològic Cella Vinaria, situat al costat.

Les empreses i professionals interessats disposen ara de 15 dies naturals a comptar des d'avui per presentar les seves ofertes.

La Mancomunitat aposta per un model d'explotació indirecta basat en l'assumpció íntegra per part del concessionari de l'explotació de l'equipament, incloent-hi el manteniment i conservació de les instal·lacions i equips, la contractació del personal i les assegurances de responsabilitat civil. La durada del contracte serà de dos anys, amb possibilitat de pròrrogues anuals fins a un màxim de dos anys més. El preu màxim de licitació és de 36.300€ anuals, IVA inclòs.

Trobareu els plecs de clàusules administratives i tècniques en aquest enllaç.

Personal i continguts
En aquesta nova etapa, la Mancomunitat vol aprofundir en la relació entre el CAT i l'enoturisme a través de la promoció dels vins de la DO Alella i del actius patrimonials de l'entorn, com l'oferta de lleure, les manifestacions festives i culturals, i el Parc de la Serralada Litoral.

Juntament amb el celler romà, el CAT comprèn un espai audiovisual, un altre de degustació gastronòmica i un tercer d'exposició i venda de productes, així com una sala polivalent situada a la planta inferior del complex.

A més de l'atenció al visitant, l'empresa adjudicatària haurà d'oferir un servei de visites guiades al celler romà a escoles i particulars, així com continguts didàctics per complementar-les mitjançant tallers, activitats lúdiques i culturals. Segons les condicions de la convocatòria, caldrà oferir un mínim de cinc tallers didàctics i cinc tastos o tallers d'enologia anuals, i almenys una activitat relacionada amb el cicle festiu de cadascun dels municipis de la Mancomunitat.

Quant als requeriments de personal, els plecs defineixen les funcions de coordinador, informador turístic, guia especialitzat i monitor. L'empresa concessionària aportarà a càrrec seu el personal necessari per donar satisfacció a les condicions expressades, sense que se'n derivi cap cost o vincle laboral per a la Mancomunitat.

La Mancomunitat ha fixat una tarifa d'entrada de 3,5€ per cada persona amb audioguia i de 5,5€ en la modalitat de visita guiada, així com un horari d'obertura al públic de dissabte a diumenge de 10 a 14h (amb la possibilitat de concertar visites per a grups qualsevol altre dia).

Ajuntamentdeteia