Presenten a Teià els Festivals de música del Maresme 2016

imatge premsa1El Parc Arqueològic de la Cella Vinaria de Vallmora, a Teià, és l'escenari triat per acollir el pròxim dijous dia 9 a les 20:30h la presentació dels 35 festivals musicals que tindran lloc fins a finals d’any en 23 municipis del Maresme. L’acte ha estat organitzat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i l'Ajuntament de Teià, i compta amb el suport de l'àrea de Turisme de la Diputació de Barcelona.

Durant la vetllada, l'alcalde de Teià, Andreu Bosch, i el president del Consorci de Turisme, Joaquim Arnó, seran els encarregats d'explicar els detalls de la programació, que ofereix una visió plural i enriquidora del vincle del territori amb la música. Es tracta de 35 propostes musicals per a tots els gustos, cadascuna amb unes característiques pròpies i uns gèneres musicals específics: jazz, rock, música clàssica, antiga, gospel, rockabilly....

Com a tastet, la presentació dels Festivals musicals del Maresme 2016 es complementarà amb un concert amenitzat per tres tenors, acompanyats pel piano.

L'entrada és gratuïta, però cal confirmar prèviament l'assistència per telèfon (93 741 11 61) o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ajuntamentdeteia