El secretari d’Hisenda de la Generalitat visita Teià

LluísSalvadó02El secretari d'Hisenda de la Generalitat, Lluís Salvadó, ha estat rebut aquesta tarda a l'Ajuntament pel ple de la corporació. Salvadó ha signat en el llibre d’honor del consistori i n’ha escrit una dedicatòria en què encoratja el poble de Teià “a participar del moment crucial que està vivint el país”.

L’Ajuntament l’ha correspost amb un llibre sobre l’il·lustrador Antoni Batllori Jofré i una rèplica del segell de plom trobat al jaciment de romà de Vallmora; obsequis que han estat acompanyats de diverses explicacions de l’alcalde, Andreu Bosch, sobre el Fons Batllori i la pertinença de Teià a la DO Alella. En acabat l’acte protocol·lari, el secretari d’Hisenda ha saludat els regidors i regidores i ha gaudit de la panoràmica del poble que es veu des del terrat de l’Ajuntament.

Acte de l’ANC
La presència de Lluís Salvadó a Teià respon a la invitació de la secció local de l'ANC. Després de fer un cafè a la Palma, Salvadó pronunciarà a partir de les 19:30h una xerrada sobre La hisenda del nou país a La Unió.

Ajuntamentdeteia