Tot a punt per a la revetlla de Sant Joan

fogueraDemà tindrà lloc la popular revetlla de Sant Joan al parc de Vallbellida, una activitat organitzada per l'Associació de Veïns de Vallbellida que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament. S'hi esperen més de 400 persones, que soparan les viandes que cadascuna de les famílies i colles d'amics haurà preparat per a l'ocasió. L'Associació de Veïns es cuida del servei de bar i del ball, a càrrec d'un discjòquei. Hi haurà festa i ballaruga fins a ben entrada la matinada.

La flama del Canigó

Com mana la tradició, la foguera de Sant Joan s'encendrà amb la flama del Canigó, que haurà estat duta a Teià des del cim de la Catalunya Nord per un grup de muntanyencs i atletes de diverses poblacions del Baix Maresme. A Dosrius el Club Excursionista Teià agafarà el testimoni i dura la torxa fins a Teià per l'N-II.

Per qüestions logístiques i d'organització, el 20 de juny acabaven les inscripcions per sumar-se al seguici i acompanyar la flama des d'alguns dels punts intermedis: l'enllaç amb la carretera al Masnou, des del monument a Félix Rodíguez de la Fuente o des de la rotonda del Pi de Vallbellida.

Pels volts de les 21h, la flama arribarà al final del seu recorregut. Llavors tindrà lloc la lectura del manifest a càrrec d'un representant d'Òmnium Cultural de la població i l'encesa de la foguera a càrrec dels Joans i Joanes de Teià. El ninot que presidirà el foc haurà estat realitzat per un grup de nens i nenes en un taller a La Unió, els dies previs.

Ajuntamentdeteia