Teià es torna a mullar per l'esclerosi múltiple aquest diumenge

Cartell Mullat 2016El pròxim diumenge 10 de juliol, Teià se sumarà un any més a la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple, que té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania i recaptar fons per dedicar-los a millorar la qualitat de vida dels 7.000 catalans afectats per aquesta malaltia amb serveis de neurorehabilitació i d'inserció laboral.

La iniciativa està impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i, en el cas de Teià, aquest compromís solidari es plasmarà en una capbussada col·lectiva a les 12 del migdia a les piscines municipals. Aquell dia, l'Ajuntament cedirà a la FEM la recaptació íntegra de la venda d'entrades a les instal·lacions, que en l'edició de l'any passat va ascendir a 532€.

En el mateix recinte, des de les 11:30 i fins a les 13:30h, la quitxalla podrà gaudir d'un inflable aquàtic. A més, durant tota la jornada es podran adquirir productes i fer metres a la piscina, nedant, en favor de la Fundació. Enguany, la imatge de la campanya i dels articles en venda (tovalloles, gorres, samarretes, bosses, necessers...) ha estat realitzada per un estudi de disseny en el qual treballen conjuntament estudiants d'escoles de disseny i joves creatius amb síndrome de Down i autisme, que han volgut sumar el seu talent a la lluita contra l’esclerosi múltiple.

Ajuntamentdeteia