L’Ajuntament demana a la Generalitat donar un nou ús a la planta de compostatge

JLSDelegatEl delegat del Govern de la Generalitat a la demarcació de Barcelona, Miquel Àngel Escobar, ha visitat avui l’Ajuntament de Teià. El delegat s’ha entrevistat aquest matí amb l’alcalde, Andreu Bosch, i amb la primera tinent d’alcalde, Montse Riera, i més tard s’ha afegit a la reunió que el màxim representant municipal tenia convocada amb els responsables de Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i Policia Local.

A la Junta Local de Seguretat, a la qual també s’ha incorporat el regidor de Governació, Yago Albert, s’han abordat aspectes relacionats amb els robatoris en domicilis particulars i s’ha posat de relleu la bona coordinació entre els diversos cossos policials, així com la importància de la col·laboració ciutadana davant de qualsevol comportament sospitós.

En la trobada prèvia, l’alcalde ha exposat al delegat qüestions relatives al projecte de substitució del clavegueram del passeig de la Riera i el seu finançament. Bosch també ha demanat que s’agilitin al més aviat possible les transferències de les subvencions atorgades pel Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat per a l’exercici 2015, que corresponen a despesa ordinària per un import de 121.000€.

De planta de fangs a biomassa
Per últim, l’alcalde ha incidit en la necessitat de donar un nou ús a la planta de tractament de fangs i compostatge que l’Agència Catalana de l’Aigua té tancada des que l’any 2000 un accident va provocar la mort de tres treballadors, perquè es dediqui a centre transferència de residus municipals i a gestió de biomassa, petició que l’alcalde ja va traslladar a la secretària de Medi Ambient, Marta Subirà.

El delegat del Govern s’ha fet ressò dels precs i s’ha compromès a traslladar-los als responsables dels departaments implicats.

Ajuntamentdeteia