L’Ajuntament renova el servei d’agent cívic

IMG 20160913 WA0000L’Ajuntament de Teià va renovar la setmana passada la prestació del servei d’agent cívic urbà amb l’adjudicació d’un nou contracte anual. A l’acte de signatura van assistir l’alcalde, Andreu Bosch, el sotsinspector de la Policia Local, Norberto Fernández, i el conseller delegat del centre especial de treball Metròpolis, Josep Roset.

Des de l’any 2013 Teià disposa d’un servei d’agent cívic amb l’objectiu d’acostar l'administració al ciutadà i de vetllar per l’observança de les ordenances municipals i l’ús cívic dels espais públics. Aquestes funcions són cobertes per persones amb alguna discapacitat, amb la finalitat social d’afavorir la seva inserció en el món laboral.

30 hores a la setmana
La durada del nou contracte s’estableix pel termini d’un any, un import de 20.709€, IVA inclòs, i una jornada de treball de 30 hores setmanals distribuïdes de dilluns a dissabte de 9.30 a 13.30h i dimarts i dijous de 17.30 a 19.30h.

Amb presència constant al carrer, l’agent cívic realitza tasques d'informació, sensibilització i promoció de les actituds cíviques, amb especial atenció a les normes de convivència, l’estacionament de vehicles, la recollida d’excrements de mascotes domèstiques i el reciclatge de residus. En coordinació amb la Policia Local, aquesta persona també s’encarrega de detectar i comunicar anomalies i incidències a la via pública.

Ajuntamentdeteia