El vicepresident de la Diputació visita Teià per abordar la substitució del clavegueram

IMG 20161014 WA0001Aquest migdia, el vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Dionís Guiteras, ha visitat Teià, on ha estat rebut per l’alcalde Andreu Bosch. Després de signar en el llibre d’honor del consistori, tots dos han inspeccionat la reparació d’urgència que s’està duent a terme de la claveguera que discorre per sota del Passeig de la Riera després que el passat dimecres va entrar en càrrega com a conseqüència de les fortes pluges del passat dimecres, que també ha malmès el ferm, les voreres i els escocells dels arbres. La conducció data del 1974 i es troba en molt mal estat, per la qual cosa la seva substitució constitueix la principal obra pública d’aquest mandat. La Diputació cobreix el 80% del cost de redacció del projecte executiu i ja ha compromès 300.000€ d’inversió per a la instal·lació d’una nova canalització a través de la mesa de concertació entre les dues administracions.

Després d'escoltar les explicacions del batlle, Guiteras ha confirmat que es tracta d'un servei elemental i que el projecte revesteix la consideració d'inversió prioritària per a l'ens provincial, per la qual cosa l'Ajuntament podrà tramitar la sol·licitud d'ajuts complementaris. 

Visita a can Llaurador

Abans d'abandonar la població, Guiteras i Bosch s’han atansat al nou Espai can Llaurador per veure les dependències de l’arxiu administratiu, l’Oficina de Català i les diverses aules i espais polivalents destinats a la formació en noves tecnologies i l’aprenentatge d’idiomes. La rehabilitació de l’equipament ha tingut un cost de 495.000€, que han estat finançats parcialment per la Diputació de Barcelona.


Ajuntamentdeteia