Teià recull 6.000 quilos d’aliments per al Gran Recapte

aliments01Els veïns i veïnes de Teià es van bolcar amb la campanya que es va dur a terme els passats divendres i dissabte a favor del Banc dels Aliments. En total es van omplir tretze banyeres i mitja. Això són prop de 6 tones de queviures, una part de les quals es destinaran a cobrir les necessitats bàsiques de diverses famílies i persones que viuen soles al municipi i que travessen per dificultats.

A Teià, el Gran Recapte és una iniciativa solidària impulsada per Càritas, en col·laboració amb l’Ajuntament. Aquest és el segon any que s’hi realitza, després que alguns dels seus membres van participar com a voluntaris en una primera experiència de prova a Premià el 2014. Enguany, la campanya ha comptat amb dos punts de recollida -un al Mercadona (divendres i dissabte) i un altre davant del Mercat Municipal (dissabte al matí)- i ha implicat una trentena de col·laboradors, entre voluntaris i personal de la Brigada.

“Ha estat una experiència molt gratificant”, explica una de les coordinadores de la campanya, Rosa Maria Creus, la qual vol fer extensiu l’agraïment de Càritas a tothom qui ho ha fet possible: donants particulars, voluntaris, treballadors públics i responsables de l’hipermercat.

Ajuntamentdeteia