Tot a punt per a la Marató de TV3

ictusLa Marató de TV3 celebra els 25 anys amb una edició dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Aquesta tarda mateix, a les 18:15h, al Casal de la Gent Gran de Teià es farà una xerrada sobre l’ictus a càrrec de la Fundació Marató de TV3, i durant tots aquests dies seran diversos els establiments comercials de la població que disposaran de guardioles per recollir donatius.

Activitats familiars i concert solidari
Amb tot, el gruix de les activitats de sensibilització es descabdellarà durant el pròxim diumenge, dia 18. A les 10h, l’Agrupació de Defensa Forestal farà una excursió guiada per les fonts del terme, i entre les 11h i les 13h el parc de can Godó acollirà una paradeta de venda de xapes solidàries amb el lema Teià amb la Marató i hi haurà també un taller de xapes personalitzades organitzat per l’AMPA de l’escola El Cim, així com diversos jocs de cucanya preparats per l’Esplai Itaca. A més, els membres de l’ADF Teià vendran tions i diverses peces d’artesania en fusta per contribuir a la causa.

El mateix diumenge, a partir de les 13:30h, a l’església parroquial tindrà lloc el tradicional Concert Solidari, amb l’actuació de les corals Esclat i Picarol, i dels cors Atàlia i Jove.

Activitats realitzades
Les accions de suport a la Marató fa dies que han començat. La Biblioteca, per exemple, ha muntat una parada de llibres de segona mà i el Club Excursionista Teià va organitzar el passat diumenge una sortida de senderisme exprés per col·laborar-hi.

Ajuntamentdeteia