El Teià que volen els joves, a debat

Jove participaEl Casal de Joves de Teià organitza demà dissabte una jornada lúdica i participativa amb dos objectius: d’una banda, passar-s’ho bé, i de l’altra, escoltar les crítiques i recollir les propostes dels nois i noies del poble. L’aplec començarà a les 17h i acabarà amb un joc de làser tag i un sopar popular a l’exterior de l’Espai can Llaurador.

En David i en Marc, dinamitzadors del Casal, conviden els joves “a rajar” del poble i de l’Ajuntament. “Volem que la trobada serveixi per detectar les principals mancances del col·lectiu i que es proposin alternatives a aquests problemes. Volem que també sigui un acte empoderador i transformador”, diuen. Per fer-ho, es posaran en pràctica diverses dinàmiques de grup inspirades en l’educació no formal per fer-les el màxim de divertides i engrescadores possible.

Els aspectes a abordar són diversos. Es parlarà d’oci, esports, estudis, feina, mobilitat, habitatge i de tot allò que calgui.

El regidor de l’àrea, Andreu Porta, espera que la jornada serveixi per revisar el Pla Local de Joventut i reconsiderar algunes de les accions que es preveien, a partir de les opinions que s’expressin demà.

Ajuntamentdeteia